Eveniment

Videoconferinţa ZF/BRD Nord-Est. Tabla finanţărilor 2021. Europarlamentarul Dragoş Pîslaru: PNRR are ca scop şi diminuarea costurilor ascunse ale IMM-urilor şi le oferă o şansă să intre în avangardă

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru: În această perioadă, pe lângă finanţările clasice, avem PNRR care are ca scop diminuarea acestor costuri şi care oferă IMM-urilor o şansă să intre în avangardă.

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru: În această perioadă, pe lângă finanţările clasice, avem PNRR care are ca scop diminuarea acestor costuri şi care oferă IMM-urilor o şansă să intre în avangardă.

Autor: Ramona Cornea

04.10.2021, 10:00 350

♦ „IMM-urile suportă costuri ascunse: costuri cu un sistem care nu pregăteşte forţa de muncă suficient şi trebuie să reinvestească, costuri legate de infrastructură, costuri legate de condiţiile de sănătate, care nu sunt întotdeauna adecvate, iar toate acestea sunt destul de mari, semnificative“.

Europarlamentarul Dragoş Pîslaru afirmă că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă are drept scop şi diminuarea costurilor ascunse cu care se confruntă întreprinderile private mici şi mijlocii din România, costuri legate de forţa de muncă, infras­tructură sau sănătate.

„IMM-urile suportă costuri ascunse: costuri cu un sistem care nu pre­gă­teşte forţa de muncă suficient şi trebuie să rein­vestească, costuri legate de infrastructură, costuri legate de con­diţiile de sănătate, care nu sunt întot­deauna adecvate, iar toate acestea sunt destul de mari, semnificative. În această perioadă, pe lângă finanţările cla­sice, avem PNRR care are ca scop dimi­nua­rea acestor costuri şi care oferă IMM-urilor o şansă să intre în avan­gardă“, a declarat Dragoş Pîslaru în cadrul video­con­ferinţei ZF/­BRD Nord-Est. Tabla finanţărilor 2021.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO