Eveniment

Videoconferinţa Deloitte ZF: Irena Pichola, Deloitte Polonia: Companiile vor avea nevoie de un nou executiv, un director de sustenabilitate, care să integreze strategia de sustenabilitate în strategia de business

Ce înseamnă noul trend global ESG - environmental, social, governance? Ce impact va avea asupra companiilor din România şi asupra finanţării bancare?

Iren
a Pichola, partener, liderul echipei specializate în consultanţă în sustenabilitate la nivelul Europei Centrale, Deloitte Polonia, a spus că, în con­diţiile implemenăprii din ce în ce mai accelerate a tendinţei globale ESG - en­viron­men­tal, social, gover­nance, companiile au ne­voie de un director de sustenabilitate (chief sustainability officer - CSO) care să inte­greze în strategia generală a com­paniei strategia de suste­nabilitate. „Pentru a susţine această schim­bare, avem nevoie de specialişti. Vedem că instituţiile financiar-ban­care sunt din ce în ce mai interesate de profesionalizarea schimbărilor. Avem un studiu de acum un an des­pre funcţia de director de suste­na­bilitate. A fost clar că este nevoie de o persoană care să inte­greze în planul strategic de business această stra­tegie de sustenabilitate“, a spus ea.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.