Eveniment

VIDEO ZF Live. Ana Călugăru, eJobs: Candidaţii cu vârsta peste 45 de ani trebuie să înveţe să se vândă, să fie mai flexibili şi să arate că pot lucra cu echipe tinere

Autor: Alexandra Cepăreanu

06.06.2019, 15:35 1520

În prezent, pe platforma de recrutare online eJobs sunt aproximativ 750.000 de candidaţi care au vârsta peste 45 de ani şi circa 500.000 de locuri de muncă disponibile la care ei cred că s-ar potrivit.

CandidaŢii cu vârsta peste 45 de ani trebuie să fie mai siguri pe ei atunci când se „vând“ în faţa unui potenţial angajator, să fie flexibili şi să arate angajatorului faptul că se pot adapta şi se pot integra în echipele tinere care lucrează deja în acea companie, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Ana Călugăru, PR Manager eJobs Group.

„Persoanele de peste 45 de ani trebuie să fie flexibile şi să nu se teamă să încerce ceva nou. Să înceapă să devină uşor mai comerciali, adică să găsească lucrurile pe care ştiu să le facă şi atunci când se duc la un interviu de angajare să ştie să se vândă. Iar atunci când se duc la interviu să fie mai flexibili, să dea dovadă de faptul că se pot integra şi în echipe tinere. Pe foarte mulţi candidaţi îi crispează ideea că se angajează într-o companie în care recrutorul şi managerul sunt mai tineri decât ei, toată echipa este mai tânără şi asta îi sperie puţin“, a spus Ana Călugăru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO