Eveniment

Veşti bune pentru bucureşteni de anul nou. Locuitorii Sectorului 5 al Capitalei pot plăti taxele şi impozitele la staţii de plată automată

Veşti bune pentru bucureşteni de anul nou. Locuitorii...

Autor: Mediafax

05.01.2021, 18:56 214

Locuitorii Sectorului 5 al Capitalei pot plăti taxele şi impozitele locale, de marţi, fără a mai sta la coadă la ghişee, având la dispoziţie o staţie de plată automată (SelfPay), care permite plata atât prin card bancar, dar şi numerar. 

Cei care optează pentru această modalitate de plată au nevoie doar de cartea de identitate sau de înştiinţarea de plată pe care au primit-o de la Direcţia de Impozite si Taxe Locale (DGITL) Sector 5.

Plata taxelor şi impozitelor efectuată se înregistrează şi este evidenţiată imediat în sistemele DGITL Sector 5.

Locuitorii Sectorului 5 au la dispoziţie astfel de staţii de plată şi în numeroase supermarketuri de pe raza sectorului.

Totodată, taxele şi impozitele locale pot fi plătite şi online, prin intermediul ghiseul.ro, dar şi prin intermediul CEC Bank, Poşta Română, staţiile de plată automată QIWI, centre de plăţi UN-DOI, Westaco Express, prin aplicaţia mobilă MOBILPAY sau la Trezoreria Sector 5.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO