Eveniment

Velierele 'Magic Time" şi "Seaduction" au câştigat Regata Asigurărilor ediţia a II a

Velierele 'Magic Time" şi "Seaduction" au câştigat...
23.09.2013, 17:46 342

Velierele "Magic Time" şi "Seaduction" au fost câştigătoarele Regatei Asigurărilor la categoria "race" respectiv "cruise", un concurs desfăşurat pe data de 20 septembrie 2013 în largul portului Mangalia organizat de Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere în Asigurări şi Reasigurări din România (UNSICAR), care a avut ca partener strategic LifeHarbour Limanu şi ca susţinător principal firma de asigurări Gothaer.

La categoria "race" intră veliere mai uşoare, construite pentru curse, în timp ce la "cruise" intră velierele mai mari şi mai grele, care pot fi folosite şi pentru croaziere.

Pe locurile doi şi trei la categoria "race" au fost velierele "Alexandra" (skipper,  adică cel care conduce velierul -  a fost Mihai Neagu) şi "Life" (skipper Alexandru Mihăiţă) , iar la categoria "cruise" au fost "Motivation" (skipper Constantin Vlădescu) şi Harmony 42 (skipper Edi Rada).  "Magic Time" şi "Seaduction" au fost conduse de Valentin Ciurel şi respectiv Magelan Roşu.

Au participat şapte veliere la clasa "cruise" şi patru la clasa "race", precum şi un velier de mici dimensiuni, Follow Me, condus de Alexandra Apostol.

Velierele au fost găzduite de LifeHarbour Limanu, marină situată în singurul estuar al Mării Negre, aflat la sud de Mangalia.

UNSICAR are peste 90 de membri, brokeri de asigurare şi companii de consultanţă. Regata este la a doua ediţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO