Eveniment

Vaccinul va urma turistul: Gheorghiţă promite vaccin la munte, la mare şi în aeroport

Vaccinul va urma turistul: Gheorghiţă promite vaccin la...

Autor: Laura Buciu

30.05.2021, 19:25 93

Vaccinul va urma aglomerările de persoane, în principal zonele turistice, a declarat, marţi, coordonatorul CNCAV, dr. Valeriu Gheorghiţă. În acest fel se va ajunge cu serul şi la persoane care se tem să intre într-un spaţiu medical pentru vaccinare.

Valeriu Gheorghiţă a spus că vor fi organizate centre de vaccinare în locaţii atipice: gări, muzee, aeroporturi, dar şi la munte sau la mare.

„Ideea este de a distanţa acest proces al vaccinării de un gest medical propriu-zis, pentru că sunt persoane care evită să se prezinte într-un spital, care au o serie de temei faţă de înţepături, faţă de ace, faţă de tratamente sau de medici şi atunci ar fi alte locaţii potrivite. Vă dau exemple: muzee, găsi, aeroporturi, stadioane, diverse localităţi turistice, pe litoral, la munte, acolo unde există o interacţiune crescută între persoane”, a spus coordonatorul campaniei de vaccinare.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO