Eveniment

#Vaccinarea reporneşte businessul. Ioan Nani, director general al Antibiotice Iaşi: „Este esenţial să ne vaccinăm pentru a ne relua viaţa normală“

Ioan Nani, director general al Antibiotice Iaşi: Cred că vom ieşi din această criză mai învăţaţi, mai antrenaţi pentru a putea preîntâmpina astfel de pandemii în viitor.

Ioan Nani, director general al Antibiotice Iaşi: Cred că vom ieşi din această criză mai învăţaţi, mai antrenaţi pentru a putea preîntâmpina astfel de pandemii în viitor.

Autor: Georgiana Mihalache

11.02.2021, 00:06 248

♦ Imunizarea în faţa COVID-19 trebuie accelerată, însă principalul obstacol este capacitatea redusă a companiilor producătoare de a fabrica dozele necesare ♦ Autorităţile s-ar putea implica prin sprijinirea industriei producătoare de medicamente pentru a încuraja investiţiile chiar în domeniul vaccinurilor.

Procesul de vaccinare trebuie accelerat pentru a ajunge la imunizarea unui număr cât mai mare din populaţie, iar principala lecţie pe care trebuie să o învăţăm din pandemie este nevoia unei industrii a producţiei de medicamente puternice, pregătită să facă faţă altor situaţii de criză, susţine Ioan Nani, directorul general al Antibiotice Iaşi, cel mai mare producător român de medicamente.

„Este esenţial să ne vaccinăm pentru a ne relua viaţa normală. Vaccinul este o primă condiţie pentru a ne gândi să ne reluăm o viaţă normală. Imu­nizarea naturală sau de masă a populaţiei s-a dovedit a fi un eşec în mai multe state. Vaccinarea rămâne singura condiţie pentru ca omenirea să îşi reia viaţa normală. Cred că vom ieşi din această criză mai învăţaţi, mai antrenaţi pentru a putea preîntâmpina astfel de pandemii în viitor“, a spus Ioan Nani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO