Eveniment

#Vaccinarea reporneşte businessul. Cristian Taban, director executive Dent Estet, cel mai mare jucător din piaţa stomatologiei: „Este vital să ne vaccinăm, creşte încrederea angajatorilor, a companiilor în redresarea economică“

Cristian Taban, director executiv al Dent Estet: Ar fi foarte bine să se reuşească mai rapid  vaccinarea grupelor de risc, astfel încât să se poată trece la grupele de populaţie care nu sunt „de risc“, ci cei care cu adevărat sunt motorul redresării economice.

Cristian Taban, director executiv al Dent Estet: Ar fi foarte bine să se reuşească mai rapid vaccinarea grupelor de risc, astfel încât să se poată trece la grupele de populaţie care nu sunt „de risc“, ci cei care cu adevărat sunt motorul redresării economice.

♦ Peste 80% din personalul Dent Estet s-a vaccinat împotriva COVID-19 sau este înscris în platforma pentru programare ♦ Angajaţii din domeniul medical, printre care şi cei din clinicile stomatologice, au fost primele persoane care au primit vaccinul, încadrându-se în prima etapă a imunizării.

Angajaţii Dent Estet, cel mai mare operator privat din domeniul stomatologiei, au vrut în număr mare să se vaccineze împotriva COVID-19, peste 80% dintre angajaţi primind sau aşteptând să primească dozele pentru imunizare, a spus Cristian Taban, directorul executiv al Dent Estet.

„Este vital, este extrem de important să ne vaccinăm! Este convingerea noastră, a întregii echipe a Clinicilor Dent Estet! Avem personal medical în proporţie de peste 80%, dar întreaga companie este cu o puternică cultură axată pe sănătate şi medicină de ultimă generaţie. Ceea ce în­seamnă că apariţia vacci­nului şi accesul la el au fost îmbrăţişate cu entuziasm de toţi anga­jaţii. Suntem vaccinaţi sau programaţi la vaccin deja în proporţie de 80%, restul urmează procedurile de programare şi privim anul acesta cu optimism că ne vom întoarce la back to life, back to business as usual“, a spus Cristian Taban. El a explicat că vaccinarea este importantă din trei motive: medical, pentru că astfel creşte rata imunizării şi oamenii vor reveni la obiceiurile de consum de dinainte de pandemie; emoţional, mai ales pentru populaţie, la nivelul angajaţilor existând o anxietate generată de lucrul de acasă, dar şi organizaţional.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO