Eveniment

Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene: „Mulţumiri premierului Florin Cîţu pentru întrevederea constructivă. Colaborăm strâns cu România pentru finalizarea unui Plan solid de Redresare şi Rezilienţă cât se poate de repede”

Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene:...

Autor: Mihai Draghici

12.05.2021, 00:09 19791

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat, marţi seară, că a avut o "întrevedere constructivă" cu premierul României, Florin Cîţu, precizând că vor fi continuate acţiunile pentru finalizarea rapidă a Planului de Redresare şi Rezilienţă.

"Mulţumiri premierului Florin Cîţu pentru întrevederea constructivă. Colaborăm strâns cu România pentru finalizarea unui Plan solid de Redresare şi Rezilienţă cât se poate de repede. Sunt progrese bune în privinţa reformelor", a declarat Ursula von der Leyen, prin Twitter.

"Aprobarea procedurilor Deciziei privind Resursele Proprii de către toate statele membre este un pas necesar pentru alocarea fondurilor prin programul Viitoarea Generaţie UE (Next Generation EU)", a precizat Ursula von der Leyen.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a declarat că a avut o discuţie "foarte constructivă" cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO