Eveniment

Ursula von der Leyen a intrat în autoizolare, după contactul cu o persoană bolnavă de Covid-19

Ursula von der Leyen a intrat în autoizolare, după...

Autor: Mihai Draghici

05.10.2020, 12:20 88

Preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, s-a plasat în autoizolare după ce a avut contact cu o persoană diagnosticată ca fiind infectată cu noul coronavirus, informează publicaţia Der Spiegel.

"Am fost informată că am participat la o întrevedere marţea trecută la care a participat şi o persoană care a avut rezultat pozitiv la Covid-19. Conform reglementărilor în vigoare, intru în izolare până mâine dimineaţă. Am avut rezultat negativ joi şi fac din nou testul astăzi", a transmis Ursula von der Leyen prin Twitter luni.

Contactul potenţial contagios a avut loc în cursul unei vizite în Portugalia. Ursula von der Leyen a participat marţea trecută la o reuniune organizată de Preşedinţia Portugaliei. Potrivit presei, la reuniune a fost prezent şi un oficial care duminică a fost confirmat ca având coronavirus.

Miercurea trecută, Ursula von der Leyen a participat la o întâlnire cu toţi membrii Comisiei Europene, iar joi şi vineri a fost prezentă la summitul Uniunii Europene, desfăşurat la Bruxelles.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO