Eveniment

Urmează joi videoconferinţa Deloitte/ZF „Care sunt oportunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“. Alexandru Maximescu, OMV Petrom, şi Bogdan Toncescu, Transelectrica, vin la evenimentul Deloitte/ZF pe tema finanţării sectorului energetic

Urmează joi videoconferinţa Deloitte/ZF „Care sunt...
13.10.2021, 00:06 583

Alexandru Maximescu, OMV Petrom, şi Bogdan Toncescu, Transelectrica, vin la evenimentul Deloitte/ZF „Care sunt oportunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“. Printre temele abordate de speakerii evenimentului se numără condiţiile în care companiile din sectorul energetic pot beneficia de finanţare din fonduri europene.

Bogdan Toncescu, preşedintele directoratului în cadrul Companiei Naţionale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, activează în cadrul companiei din 2014, ocupând funcţia de director al Direcţiei Guvernanţă Corporativă, Relaţia cu Investitorii şi Reprezentare. Din această poziţie, a coordonat elaborarea strategiei de guvernanţă corporativă la nivelul companiei.

În perioada 2008-2014, el şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Guvernului României, în calitate de consilier în structurile mai multor ministere. Din anul 2010, Bogdan Toncescu este membru al Baroului statului New York, din Statele Unite ale Americii, unde şi-a început cariera. 

Alexandru Maximescu, vicepreşedinte reglementare şi afaceri publice corporative, OMV Petrom, s-a alăturat Departamentului de Reglementare şi Afaceri Publice Corporative al OMV Petrom în 2012, iar la începutul anului 2014 a preluat funcţia de director.

Din 2019, este vicepreşedinte, susţinând poziţia companiei cu privire la toate aspectele relevante pentru industrie şi menţinând dialogul cu stakeholderii principali, instituţiile UE si alte forumuri internationale. Deloitte România şi Ziarul Financiar organizează joi, 14 octombrie, videoconferinţa „Care sunt oportunităţile la zi de finanţare din fonduri europene pentru sectorul energetic?“, care îşi propune să dezbată cu autorităţile din domeniu şi cu mediul de business condiţiile în care companiile din acest sector pot beneficia de finanţare din fonduri europene. Evenimentul va fi transmis online, pe zf.ro şi pe paginile de Facebook ale Ziarului Financiar şi Deloitte România, începând cu ora 09:15. Răzvan Botea

 

Specialiştii de la Deloitte România

Dan Bădin, partener servicii fiscale, Deloitte România

Conduce echipele de Corporate Income Tax şi de specialişti în fiscalitate legată de fuziuni şi achiziţii (M&A). Cu o experienţă profesională de peste 20 de ani, este specializat în impozitare directă la nivel local şi internaţional.

Este implicat în proiecte de consultanţă fiscală pe aspecte legate de investiţii în România. Experienţa sa profesională cuprinde proiecte pornind de la asistenţă acordată în inspecţii fiscale, la consultanţă oferită pe parcursul unor tranzacţii complexe ori în cadrul proceselor de restructurare la nivel de grup.

Este membru al Camerei Consultanţilor Fiscali din 2007. În prezent, este membru al Comitetului Director şi copreşedinte al Comitetului Fiscal din cadrul Consiliului Investitorilor Străini (FIC).

Sorin Elisei, director Deloitte România, liderul practicilor de energie şi sustenabilitate

Absolvent al London School of Business and Finance şi cu o experienţă de peste 18 ani în sectorul energetic, Sorin Elisei a coordonat proiecte de anvergură naţională şi internaţională în domeniul energiei şi al schimbărilor climatice, precum şi studii, analize, proiecte şi strategii în domeniu.

Printre altele, a fost managerul de proiect din partea Deloitte pentru elaborarea Planului Naţional Integrat de Energie şi Schimbări Climatice (PNIESC) pentru România şi Bulgaria.

Radu Kubinschi, director Deloitte România, liderul serviciilor specializate în programarea şi accesarea de fonduri europene

Radu Kubinschi este director în cadrul practicii Deloitte de Consultanţă şi conduce departamentul specializat în proiecte şi fonduri europene.

Are peste 25 de ani de experienţă generală în domeniul consultanţei în management, cu accent pe sectorul public. Expertiza sa acoperă următoarele domenii: managementul proiectelor, construcţia instituţională, analiza strategică, elaborarea strategiilor şi planificarea acţiunilor, restructurarea organizaţiei, analiza macroeconomică în diverse sectoare, accesul la ajutoare de stat, cercetări de piaţă, campanii de promovare etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO