Eveniment

UPDATE: Femeia care a căzut în interiorul Plaza Mall din Bucureşti a murit la Spitalul Universitar

UPDATE: Femeia care a căzut în interiorul Plaza Mall...

Autor: Departamentul Social

24.01.2017, 16:18 31758

UPDATE 2

Femeia care a căzut în interiorul mall-ului Plaza România a murit, marţi, la Spitalul Universitar, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar, Leonard Grecescu.

Potrivit acestuia, femeia avea 52 de ani.

”În jurul orei 15:30 o femeie care cobora scările rulante de la etajul 2 a căzut în gol. Atât colegii noştri cât şi clienţii mall-ului au sunat imediat la 112. Primul echipaj a ajuns în mai puţin de 5 minute. De asemenea, echipajele noastre de intervenţie din mall au fost prezente la faţa locului. Suntem în contact permanent cu autorităţile, colaboram cu toate instituţiile abilitate în vederea stabilirii cauzelor care au dus la tragicul accident. Toate filmările şi informaţiile pe care le avem au fost puse deja la dispoziţia organelor abilitate,” spun reprezentanţii Plaza România.

UPDATE 1

Femeia care a căzut în interiorul mall-ului Plaza România a răspuns la resuscitare şi a fost transportată la spital, au declarat membri ai echipajelor SMURD de la faţa locului. 

Femeia a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost transportată la Spitalul Universitar din Capitală, au declarat membri ai echipajelor SMURD de la faţa locului.

Reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei au anunţat că din datele obţinute până în acest moment, femeia, în vârstă de 52 de ani, s-ar fi împiedicat în timp ce cobora cu scara rulantă de la etajul 1 la parter, s-a dezechilibrat şi a căzut. Ulterior aceasta a fost transportată la spital, anunţă poliţiştii,

Informaţiile vin după ce iniţial Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a anunţat că femeia a decedat în urma căzăturii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO