Eveniment

Unul dintre patronii clubului Colectiv: O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Regret enorm ce s-a întâmplat

Unul dintre patronii clubului Colectiv: O parte din mine...

Autor: Aurelia Alexa

03.11.2015, 16:00 6214

Mesajul lui Costin Mincu a fost postat de către avocatul său, Vlad Hosu, pe pagina Facebook.

"Sunt împietrit de durerea din mine şi din jurul meu. Am pierdut colegi şi prieteni dragi în noaptea care ne-a îndoliat pe toţi. Alţii se zbat la margine de viaţă, pe paturi de spitale. Sunt cu ei, cu toţi, în gând, în fiecare clipă de acum şi până voi închide ochii”, spune patronul clubului.

Acesta susţine că a vrut să facă o poveste frumoasă din Colectiv, dar că povestea s-a sfârşit printr-un coşmar.

"Am vrut să fac din Colectiv o poveste frumoasă, pentru că am crezut mereu în pasiunea mea cea mai mare: muzica. Povestea s-a sfârşit printr-un coşmar. O parte din mine a murit pe 30 octombrie la Colectiv. Aş vrea să pot şterge lacrimile de pe obrajii celor care-i plâng pe cei care s-au dus. În schimb, nu pot decât să stau cu capul plecat în faţa judecăţii. Regret enorm ce s-a întâmplat”, a mai spus Costin Mincu.

Cei trei patroni ai Clubului Colectiv - Alin Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - au fost reţinuţi luni, pentru ucidere din culpă, iar marţi procurorii cer Judecătoriei Sectorului 4 arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Incendiul din Clubul Colectiv s-a produs ca urmare a faptului că a fost permis accesul unui număr de persoane mult peste limita admisă a localului, precum şi a desfăşurării unui foc de artificii în condiţiile amenajării interioare improprii unor astfel de activităţi, preciza Parchetul instanţei supreme.

În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO