Eveniment

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş organizează activităţi de pregătire şi consiliere nutriţională pentru candidaţii la Medicină Militară: Durata unei şedinţe este de două ore şi costă 50 de lei

Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş...

Autor: Alexandra Cepăreanu

13.02.2019, 16:58 244

Universitatea de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie din Târgu Mureş (UMFST) organizează în perioada martie –mai 2019 activităţi de pregătire sportivă şi consiliere nutriţională pentru candidaţii care vor susţine admiterea la programul de studiu Medicină Militară din cadrul Facultăţii de Medicină, potrivit unui comunicat de presă transmis de facultate.

„Actităţile vor fi coordonate de conf. dr. Adela Bădău şi se vor desfăşura în campusul UMFST Târgu Mureş după următorul program: duminică 17 martie, 24 martie, 7 aprilie, şi duminică 19 mai, începând cu ora 10.00. Durata unei şedinţe va fi de două ore şi va costa 50 lei”, conform comunicatului.

În anul universitar 2019-2020, la catedra de Pregătire Medico-Militară (Institutul Medico-Militar Bucureşti) din cadrul UMFST Târgu Mureş sunt scoase la concurs 56 de locuri, dintre care 50 sunt pentru Ministerul Apărării Naţionale şi şase pentru Ministerul Afacerilor Interne.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO