Eveniment

Una dintre cele mai mari echipe germane îl vrea pe Ianis Hagi. Managerul echipei va veni special la Bologna să-l urmărească în meciul U21 România-Germania

Una dintre cele mai mari echipe germane îl vrea pe Ianis...

Autor: Mihaela Măncilă

27.06.2019, 09:12 17710

Borussia Dortmund, locul 2 în Bundesliga la finalul campionatului trecut, este ultima mare echipă interesată de transferul lui Ianis Hagi de la Viitorul.

Michael Zorc, managerul lui Dortmund, se va deplasa special joi, 27 iunie, la Bologna pentru a-l urmări pe decarul naţionalei la meciul cu reprezentativa U21 a Germaniei, din semifinalele Campionatului European de tineret.

Hagi era ca şi transferat la Sevilla, care oferea 6 milioane de euro, dar el ar putea fi deturnat de o ofertă mai bună pentru el şi pentru Viitorul de echipa germană care s-a luptat sezonul trecut cu Bayern pentru titlu în Bundesliga şi care va juca în grupele Ligii Campionilor.

Ianis a marcat două goluri la acest turneu final, unul cu Croaţia şi unul cu Anglia, ambele din acţiune, fiind titular în toate cele trei meciuri disputate de România în grupă.

În sezonul 2018-2019, el a reuşit 14 goluri şi 8 assist-uri în 39 de partide jucate pentru Viitorul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO