Eveniment

Un tânăr rănit în Colectiv a murit la Spitalul "Sf. Ioan", numărul celor decedaţi a ajuns la 59

Un tânăr rănit în Colectiv a murit la Spitalul "Sf....

Autor: Elvira Gheorghita

21.11.2015, 09:21 1446

Potrivit unor surse medicale, tânărul care a decedat se numeşte Alexandru Mihai Iancu, avea 22 de ani şi era internat în stare critică la Spitalul "Sfântul Ioan".

O altă pacientă rănită în incendiul din Colectiv, Andreea Ştefan, a murit, vineri, în spitalul din Germania unde fusese transferată, în urmă cu aproximativ două săptămâni, de la Spitalul "Sfântul Ioan” din Bucureşti,

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 32 de persoane, numărul victimelor ajungând, vineri, la 59.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi doi în Germania.

În spitalele din Bucureşti mai sunt internate 40 de persoane rănite în incendiul din Colectiv, dintre 10 în stare critică sau gravă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO