Eveniment

Un suporter spaniol al Atletico Madrid: Aproape tot salariul pe o lună l-am cheltuit pentru a veni la meci în Bucureşti

Un suporter spaniol al Atletico Madrid: Aproape tot salariul pe o lună l-am cheltuit pentru a veni la meci în Bucureşti

Foto: Razvan Lupica

Autor: Mirabela Tiron

09.05.2012, 12:37 2502

Alfonso, un suporter spaniol al echipei de fotbal Atletico Madrid, ajuns luni seară pe aeroportul din Otopeni alături de alţi patru prieteni, spune că ieri a făcut un tur al Bucureştiului, în care a văzut Palatul Parlamentului şi Centrul Vechi, care i-au plăcut foarte mult.

"Am cheltuit ieri 120 de euro pe mâncare şi băutură dar şi pe plimbarea prin Bucureşti. Mâncarea mi s-a părut ieftină comparativ cu Manchester de exemplu unde am fost deasemenea la un meci de fotbal. Sunt microbist, asta este pasiunea mea pe care cheltuiesc bani. Deplasarea la meciul din finală, plus biletul de avion, biletul la meci, cazarea şi mâncarea mă costă în total 900 de euro, bani pe care i-am strâns pentru această ocazie. Sper numai să câştige Atletico Madrid", spune Alfonso.

El lucrează ca asistent la un cabinet de arrhitectură în Sevilla, unde câştigă în jur de 1.200-1.300 de euro pe lună, după cum susţine.

"Aş putea spune că tot salariul pe care îl iau pe lună îl voi cheltui la finala Europa League. După meci mai stau o zi în Bucureşti, joi plănuiesc să vizitez alte locuri decât cele pe care le-am văzut marţi. Vineri dimineaţa plec cu avionul spre Spania", a spus el.

Aproape 30.000 de surpoteri spanioli sunt aşteptaţi în această seară la meciul din finala Europa League.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO