Eveniment

Un steag negru a fost arborat la Primăria Sfântu Gheorghe de Ziua Imnului

Un steag negru a fost arborat la Primăria Sfântu...

Autor: Departamentul Politic

29.07.2018, 16:30 496

Un steag negru a fost arborat la Primăria Sfântu Gheorghe de Ziua Imnului, imaginile fiind făcute publice de Alexandru Cumpănaşu, preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României. Poliţia locală anunţă că nu a fost făcută vreo sesizare în acest sens.

"Cat de nesimtiti puteti fi?!. Cat de mult vreti sa ne stârniti sentimente pe care poporul roman nu le-a cunoscut?!!!. Astazi- PRIMARIA SFANTU GHEORGHE - DE ZIUA IMNULUI NATIONAL A ARBORAT STEAGUL DE DOLIU NATIONAL PE PRIMARIE - INSTITUTIE ROMANEASCA. Solicit politiei nationale si jandarmeriei interventie urgenta!...CNMR va continua demersul de ANULARE in instanta functionarea UDMR!!!", scrie preşedintele Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, Alexandru Cumpănaşu, pe Facebook.

Cumpănaşu a prezentat şi o fotografie în care se vede arborat un steag de doliu pe sediul Primăriei din Sântu Gheorghe.

Primarul localităţii şi prefectului judeţului nu au putut fi contactaţi de agenţia MEDIAFAX. Totodată, la Poliţia din localitate nu a fost depusă vreo o sesizare oficială.

29 iulie este Ziua Imnului Naţional, iar evenimente au fost organizate cu această ocazie în întreaga ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO