Eveniment

Un senator PMP a fost adus cu ambulanţa la votul pe moţiunea de cenzură din Parlament

Un senator PMP a fost adus cu ambulanţa la votul pe...

Autor: Alexandru Costea

10.10.2019, 12:19 78

Senatorul PMP Cristian Lungu a fost adus, joi, de la spital, la Parlament, cu ambulanţa, pentru a putea vota moţiunea de cenzură. El a spus că imediat după vot se va întoarce la Cluj Napoca pentru a fi operat.

”A existat câteva voci care au ajuns şi la urechile mele că aş ascunde o trădare prin neapariţia mea. Am vrut să dovedesc un lucru. A fost decizia mea. Doctorul m-a obligat să dau două declaraţii. După moţiune mă întorc la Cluj, să mă operez”, a declarat Cristian Lungu.

El a mai spus că operaţia era programată miercuri seara.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac a spus, pentru MEDIAFAX, că senatorul Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie transportat cu ambulanţa pentru a putea vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului, deşi acesta urmează să fie operat pe colon.

"Cristian Lungu a solicitat, pe propria răspundere, să fie adus cu ambulanţa la Parlament pentru a vota moţiunea de cenzură. Acesta urmează să fie operat pe colon", a spus Tomac.

Eurodeputatul Eugen Tomac, a declarat, luni, că parlamentarii formaţiunii au decis să voteze la vedere, joi, în favoarea moţiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD.

Guvernul se bazează pe 202 parlamentari PSD, în timp ce Opoziţia , matematic, deţine 238 de voturi. Pentru ca moţiunea de cenzură să fie adoptată este nevoie de cel puţin 233 de voturi în plenul reunit al Parlamentului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO