Eveniment

Un salariu pe zi. Un expert contabil câştigă între 1.300 şi 1.900 de euro net pe lună

Un salariu pe zi. Un expert contabil câştigă între...

Autor: Ramona Cornea

22.10.2022, 11:22 2116

Un angajat pe poziţia de expert contabil are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 1.900 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

„Rolul de expert contabil este unul versatil şi poate fi regăsit în orice companie, indiferent de profilul acesteia. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută persoane care fac parte din Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), au studii universitare de licenţă în domeniul ştiinţelor economice/master în domeniul financiar-contabilitate, cunoştinţe de limbă engleză, nivel avansat şi de asemenea experienţă profesională în domeniu. Oferta salarială medie pentru această poziţie este de 1.300 - 1.900 euro şi în prezent candidaţii potriviţi pentru acest rol sunt la mare căutare în Bucureşti, Giurgiu, Ilfov şi Ploieşti”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil, abonament medical clinică privată, cursuri şi traininguri, parcare gratuită, tichete de masă.

În prezent, 557 de posturi vacante pentru poziţia de expert contabil sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 40.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Giurgiu, Ilfov şi Ploieşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO