Eveniment

Un salariu pe zi. Cât câştigă un inginer de asigurarea calităţii. Un QA engineer câştigă echivalentul a peste 1.000 de euro net pe lună

Un QA engineer face parte din echipa care testează anumite tehnologii sau produse şi colaborează cu colegii pentru a îmbunătăţi modalităţile de testare.

Un QA engineer face parte din echipa care testează anumite tehnologii sau produse şi colaborează cu colegii pentru a îmbunătăţi modalităţile de testare.

Autor: Adelina Mihai

15.08.2021, 13:32 4498

Salariul mediu al unui angajat care ocupă funcţia de quality assurance engineer (inginer de asigurarea calităţii) este de 5.000 de lei net pe lună, arată datele extrase din platforma Salario, com­paratorul de salarii al platformei de recrutare online eJobs. Cel mai mare nivel al salariului mediu pentru această funcţie este în Bucureşti (5.800 de lei net), iar cel mai mic în judeţul Bihor (2.800 de lei net), arată datele Salario, unde peste 188.000 de specialişti şi-au introdus salariile până la finalul săptămânii trecute.

„Este unul dintre cele mai populare joburi din industria IT. Nu este o surpriză că în acest domeniu salariile sunt peste media pe economie. Persoana care ocupă o astfel de poziţie ajunge să cunoască în detaliu aplicaţiile cu care lucrează, iar acest aspect îi poate deschide oportunităţi şi către alte poziţii din departamentele de IT“, spune Bogdan Badea, CEO al eJobs România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO