Eveniment

Un profesor de economie agroalimentară şi mediu a fost ales noul rector al ASE Bucureşti

Autor: Ştefan Stan

26.02.2016, 22:17 3729

Nicolae Istudor, profesor universitar la Facultatea de Economie Agroalimentară şi a Mediului din cadrul Academiei de Studii Economice a fost ales noul rector al ASE Bucureşti încă din primul tur, cu peste 50% din voturi. El ocupa anterior funcţia de Prorector ASE Bucureşti. 

Nicolae Istodur, în vârstă de 48 de ani, a terminat în 1993 Facultatea de Economia şi Gestiunea Producţiei Agricole şi Alimentare din cadrul ASE Bucureşti. În 1999 el şi-a obţinut titlul de doctor în economie în cadrul aceleiaşi facultăţi. Noul rector al ASE Bucureşti a început să predea în cadrul universităţii încă din 1993. Între 2004 şi 2005 el a fost Secretar de Stat în Ministerul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale. 

Vedeţi AICI CV-ul Complet şi Declaraţia de Avere

Academia de Studii Economice (ASE), una dintre cele mai presti­gioase universităţi locale unde au studiat o parte dintre actualii executivi şi manageri de top din România. 

În cursa pentru poziţia de rector au participat şi prorectorul Robert Şova, profesor la Facultatea de Contabilitate şi Informatică de Gestiune, Adrian Tanţău, decan al Facultăţii Admi­nistrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, Gabriela Ţigu, prorector, profesor în cadrul Facultăţii de Business şi Turism şi Răzvan Zaharia, profesor în cadrul Facultăţii de Marketing.

Noul rector al ASE îl va înlocui pe Pavel Năstase, 64 de ani, care a condus timp de patru ani univeristatea care are în prezent aproape 22.000 de studenţi în cadrul programului de licenţă, masterat şi doctorat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO