Eveniment

Un parc din Bucureşti a fost modernizat în 11 zile. Are aparate de fitness şi locuri de joacă pentru copii

Un parc din Bucureşti a fost modernizat în 11 zile. Are...

Autor: Petru Mazilu

01.05.2021, 07:10 445

Un parc a fost modernizat în Sectorul 5 al oraşului Bucureşti. Acesta a fost inaugurat înainte de Paşte şi are aparate de fitness şi locuri de joacă pentru copii.

Operaţiunea privind modernizarea parcului Pecineaga a ţinut doar 11 zile. În interior au fost plantaţi zeci de arbori, au fost refăcute aleile şi au fost montate piese de mobilier urban.

De asemenea, au fost amenajate o zonă cu aparate de fitness şi un loc de joacă pentru copii. Inaugurarea a avut loc înainte de Paşte.

„Am decis ca astăzi, în Vinerea Mare, să redau locuitorilor Sectorului 5, Parcul Pecineaga, amenajat la cele mai moderne standarde. Lucrarea a fost finalizată în timp record pentru ca locuitorii din zonă să se poată bucura de sărbători, de acest spaţiu de relaxare, care este totodată şi un plămân verde, unde oamenii se pot recreea şi pot respira un aer curat”, a declarat primarul Cristian Popescu Piedone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO