Eveniment

Un paraşutist din cadrul BIAS 2019 a purtat steagul EURO 2020

Un paraşutist din cadrul BIAS 2019 a purtat steagul EURO...

Autor: Departamentul Sport

25.08.2019, 12:55 73

La Bucharest International Air Show 2019 a avut loc un moment care le-a amintit iubitorilor de fotbal că mai sunt 300 de zile până la Campionatul European, competiţie care o să gânduiască pe Arena Naţională câteva partide din cadrul grupelor şi fazele eliminatorii. 

Mai exact, unul dintre paraşutişti a sărit din avion cu steagul EURO, pe care scria ”UEFA EURO 2020 Bucureşi”. Momentul a avut loc în faţa a peste 100.000 de oameni. Spectacolul aerian a fost garantat de prezenţa aşilor Aeroclubului României – Hawks of Romania, White Wings, alături de paraşutiştii formaţiei Blue Wings.Hawks of Romania evoluează cu 5 avioane EXTRA 300; White Wings este formaţia de două planoare, care a dat clasă multor campioni mondiali la concursurile internaţionale. Blue Wings este formaţia de paraşutisti, care au încântat publicul de la BIAS, dezvăluind în aer drapelul tricolor de 400mp.

”Anul acesta se împlinesc 11 ani de la primul miting aviatic. Mitingul de anul acesta este diferit faţă de cel din anii trecuţi, este un miting care va începe în jurul orei nouă dimineaţa şi se va termina în jurul orei nouă seara. Este un miting continuu. Va fi un show nou, vom avea pentru prima oară din partea companiei Tarom un avion Airbus şi pentru prima oară va fi însoţit de cinci avioane din parte Aeroportului României”, a anunţa Dragoş Titea, secretar de stat la Ministerul Transporturilor, înaintea BIAS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO