Eveniment

Un nou val de vânt polar: Temperaturi extrem de scăzute în Capitală. Când vine frigul

Un nou val de vânt polar: Temperaturi extrem de scăzute...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

29.10.2019, 10:13 1093

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală, fiind anunţate temperaturi scăzute cu maxime de 5 grade şi minime de 2 grade pentru ziua de joi. ANM anunţă şi ploi temporare cu vânt care va amplifica senzaţia de rece. 

De marţi până miercuri dimineaţă, temperaturile vor scădea uşor, iar maxima va fi de 17-18 grade. Temperatura minimă va fi de 8-10 grade. Cerul va avea înnorări, iar spre sfârşitul nopţii va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, anunţă ANM.

Meteorologii anunţă vreme rece şi pentru ziua de miercuri, când maxima va ajunge la 10 grade.

„Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (cu viteze la rafală în jurul a 45 km/h) amplificând senzaţia de rece. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade”, mai arată ANM.

Pentru ziua de joi, meteorologii anunţă vreme închisă şi deosebit de rece, temperatura maximă urmând a se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă în jurul a 2 grade.

„Îndeosebi ziua temporar va ploua, iar vântul va avea intensificări (cu viteze la rafală de 45… 50 km/h) amplificând senzaţia de rece”, se mai arată în sursa citată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO