Eveniment

Un nou premiu pentru Halep: Simona a fost desemnată câştigătoare pentru "Drumul istovitor până în finală"

Un nou premiu pentru Halep: Simona a fost desemnată...

Autor: Claudiu Giurgea, Mediafax

05.03.2018, 11:15 119

Nu doar starurile de film primesc Oscaruri. Jucătorii şi jucătoarele de tenis care au participat la Australian Open au primit şi ei distincţii în cadrul galei, iar printre cei care au primit distincţii se numără şi Simona Halep (26 de ani). 

Liderul mondial a fost premiat pentru parcursul de până în finala turneului de la Antipozi. Simona a fost desemnată câştigătoare pentru "Drumul istovitor până în finală", o trimitere la traseul foarte dificil pe care liderul mondial l-a avut până în ultimul act. Halep a ajuns până în ultimul act, pe care l-a pierdut la limită, accidentată la gleznă. Constănţeanca s-a accidentat încă din primul tur şi a mers aşa până în finala pierdută în faţa danezei Caroline Wozniacki.

Daneza a fost la rândul ei nominalizată la "Oscar", pentru primul Grand Slam al carierei, dar de această dată s-a recunoscut învinsă. Ucraineanca Marta Kostiuk (15 ani), pentru parcursul său până în turul 3, şi Su-Wei Hsieh, din Taiwan, care a învins-o pe Garbine Muguruza, s-au aflat de asemenea pe lista nominalizărilor.

Elveţianul Roger Federer, care a câştigat al 20-lea titlu de Grand Slam, a luat "Oscarul" pentru cea mai bună performanţă masculină şi cel mai emoţionant moment, cel în care a izbucnit în lacrimi, la finalul meciului din ultimul act cu Marin Cilic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO