Eveniment

Un nou caz de COVID-19 a fost confirmat la Ministerul Justiţiei. Activitatea se mută în online

Autor: Adrian Bujoaică, Otilia Serescu

13.04.2020, 11:18 75

Al treilea caz de îmbolnăvire cu COVID-19 a fost confirmat în rândul personalului Ministerului Justiţiei. Pacientul este un angajat al Direcţiei Contencios din minister şi nu a mai fost prezent în sediul instituţiei din 9 aprilie. De marţi, Ministerul Justiţiei va lucra în sistem de telemuncă.

„Începând cu data de 14 aprilie, Ministerul Justiţiei va intra în regim de telemuncă până în data de 21 aprilie, în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului. Excepţie de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informaţii clasificate, direcţia tehnologia informaţiei, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului”, transmite Ministerul Justiţiei.

Noul caz a fost confirmat duminică seara şi este un angajat al direcţiei contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din data de 9 aprilie, arată sursa citată.

Îîn zilele de 10, 11 şi 12 aprilie, sediul Ministerului Justiţiei a fost decontaminat succesiv prin nebulizare. Ministerul Justiţiei a făcut anunţurile necesare către DSP Bucureşti în vederea luării tuturor măsurilor legale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO