Eveniment

Un nou atac pe final de an: Opoziţia a cerut revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputaţilor

Un nou atac pe final de an: Opoziţia a cerut revocarea...

Autor: Maria Stan

05.12.2018, 10:27 155

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, miercuri dimineaţă, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, ea a cerut şi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte.

”Astăzi (miercuri - n.r.) vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen două solicitări de revocare a dlui. vicepreşedinte Florin Iordache şi a dlui. preşedinte al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. De asemenea, prima solicitare pe care v-o fac şi vă rog să ţineţi cont de succesiunea solicitărilor de procedură şi în felul acesta să le supuneţi votului”, a cerut Raluca Turcan, deputat PNL.

Ea a mai solicitat ca şedinţa de plen să fie condusă de vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Marilen - Gabriel Pirtea (PNL), nu de Florin Iordache.

”Există suspiciunea că dvs. vă mai menţineţi la putere prin fraudă şi sunteţi predispuşi la încălcarea regulamentului. De asemenea, vă suspun votului propunerea ca votul astăzi să fie cu mână ridicată, întrucât am avut număroase dovezi că sistemele electorinice votează la dispoziţia conducerii Camerei Deputaţilor. Nu avem încredere în modul în care veţi utiliza sistemele electronice”, a conchis Turcan.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO