Eveniment

Un bărbat a căzut dintr-un mijloc de transport în comun, după ce uşile maşinii s-au deschis în mers

Un bărbat a căzut dintr-un mijloc de transport în...

Autor: Departamentul Corespondenţi

04.03.2019, 14:54 279

Un bărbat a căzut, luni, dintr-un autobuz al companiei locale de transport public din Brăila, după ce uşile maşinii s-au deschis în mers. Din primele cercetări a reieşit că incidentul s-a produs după ce şoferul, într-un moment de neatenţie, a atins mecanismul de deschidere a uşilor.

Bărbatul a căzut, luni dimineaţă, din autobuz, deoarece uşile s-au deschis în timp ce maşina se afla în mers.

Pasagerul a ajuns la spital, pentru verificări, iar şoferul autobuzului a dat declaraţii în faţa poliţiştilor.

Din primele cercetări, se pare că incidentul s-a produs din cauza neatenţiei şoferului care într-o curbă a acţionat mecanismul de deschidere a uşilor. Conducerea societăţii locale de transport public a început o anchetă.

„S-a întâmplat o chestie stupidă. Am stabilit o comisie de anchetă. Se pare că a fost o acţiune involuntară a şoferului care a atins mecanismul de deschidere. Şoferul a anunţat incidentul, există o procedură, o respectăm”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul societăţii Braicar, Cornel Săndulescu.

Se pare că bărbatul care a căzut din autobuz nu s-a rănit foarte grav. Victima a plecat de la locul producerii incidentului pe picioarele sale şi mai târziu a mers la spital pentru verificări amănunţite.

Până la această oră, la Poliţie nu a fost depusă nicio plângere legată de incidentul din autobuzul brăilean.

În faţa poliţiştilor a ajuns şoferul care a povestit ce s-a întâmplat şi a fost verificat cu aparatul etilotest.

„Partea vătămată nu s-a prezentat la Poliţie. Dimineaţă, acolo a ajuns şoferul. El le-a povestit poliţiştilor ce s-a întâmplat, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Poliţiştii continuă cercetările.

Un incident similar a avut loc în ianuarie la Ploieşti, unde o tânără a ajuns la spital, după ce geamul din spate al autobuzului în care se afla s-a desprins, iar fata a căzut pe carosabil. Avocatul acesteia acuza că ancheta bate pasul pe loc şi făcea un apel pe Facebook pentru identificarea martorilor, fata neputând fi audiată de politişti din cauza stării de sănătate precare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO