Eveniment

Un avion Blue Air s-a întors pe pista Aeroportului Bacău la scurt timp după decolare

Un avion Blue Air s-a întors pe pista Aeroportului...

Autor: Departamentul Corespondenţi

10.08.2017, 11:49 320

Potrivit managerului Aeroportului Bacău, Oana Chelaru, avionul a decolat la ora programată, însă din cauză că la scurt timp după decolare s-a aprins un senzor la bordul aeronavei, pilotul a decis să se întoarcă la bază.

„A fost un avion care a avut toate verificările tehnice bune şi a avut un senzor care i-a semnalat o defecţiune şi s-a reîntors la bază. S-a luat decizia de către companie să nu mai decoleze”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Oana Chelaru, managerul Aeroportului Bacău.

Cei 156 de pasageri au fost debarcaţi şi aşteaptă în aeroport ca în jurul orelor prânzului o altă aeronavă a companiei să îi preia şi să îi ducă la destinaţie.

O altă aeronavă a companiei Blue Air care a decolat joi, la ora 7.10, de la Bacău, cu destinaţia Milano, s-a întors la bază după ce pilotul a sesizat probleme tehmice. Cei 130 de pasageri au fost debarcaţi în siguranţă, apoi aeronava a plecat din nou, deoarece echipa tehnică nu a sesizat o avarie. Ulterior, pilotul a sesizat aceeaşi problemă şi a fost redirecţionat spre Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO