Eveniment

Un avion Blue Air cu peste 126 de pasageri la bord a fost nevoit să aterizeze de urgenţă

Un avion Blue Air cu peste 126 de pasageri la bord a fost...

Autor: Dragoş Dinu

04.01.2018, 18:10 1330

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, un avion al companiei Blue Air care a decolat, astăzi, de la Bacău cu destinaţia Catania, şi care avea la bord 126 de pasageri, a fost nevoit să aterizeze de urgenţă pe aeroportul Palermo. Toţi membrii echipajului au aterizat în siguranţă.

Aeronava Boeing 737 a fost nevoită să îşi întrerupă cursa din cauza vântului puternic în rafale cu fenomenul de forfecare şi a turbulenţelor din apropierea aeroportului.

Imediat după încheierea acestor fenomene meteo, aeronava şi-a continuat cursa spre Catania.

„Dorim să subliniem angajamentul companiei Blue Air care, în astfel de situaţii, reuşeşte să-şi păstreze promisiunea în faţa pasagerilor şi să-i transporte în siguranţă la destinaţie”, a precizat compania. 

Blue Air declară că în niciun moment al zborului, siguranţa pasagerilor şi a echipajului nu a fost pusă în pericol, aeronava nu a fost şi nu a declarat aterizare de urgenţă / stare de urgenţă / situaţie de urgenţă şi că avionul este în stare tehnică optimă pentru zbor şi nu a experimentat niciun fel de defect tehnic sau de altă natură în timpul zborului sau al aterizării. 

În acest moment, aeronava este în cursă, cu pasagerii care aveau zbor de la Catania spre Bacău.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO