Eveniment

ULTIMĂ ORĂ: Percheziţii DNA în biroul Sorinei Pintea, la Spitalul din Baia Mare. Fostul ministru al Sănătăţii răspunde procurorilor anticorupţie de mai bine de şapte ore

ULTIMĂ ORĂ: Percheziţii DNA în biroul Sorinei Pintea,...

Autor: Vasile Magradean, Mediafax

28.02.2020, 19:32 1151

Procurorii DNA Central fac percheziţii, vineri, în biroul de manager al Sorinei Pintea, de la Spitalul Judeţean Baia Mare. Fostul ministru al Sănătăţii este în birou şi răspunde procurorilor anticorupţie de mai bine de şapte ore, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că procurorii DNA au descins în biroul Sorinei Pintea, în prezent manager al Spitalului „Dr. Constantin Opriş”, vineri, în jurul orei 12.

Este vorba de procurori ai structurii Centrale a DNA, spun sursele citate, care verifică posibile acte de corupţie în legătură cu funcţia de manager a Sorinei Pintea.

La ora transmiterii ştirii, Sorina Pintea este în biroul spu, unde răspunde întrebărilor procurorilor DNA.

Sorina Pintea a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul PSD, Viorica Dăncilă, iar după ce Guvernul a fost demis prin moţiune de cenzură, Pintea s-a întors la Spitalul din Baia Mare, unde ocupa funcţia de manager.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO