Eveniment

Udrea: În acest moment nu se mai discută despre schimbarea premierului Emil Boc

Udrea: În acest moment nu se mai discută despre schimbarea premierului Emil Boc

Autor: Mediafax

29.05.2011, 10:33 189

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, preşedinte alPDL Bucureşti, a declarat la emisiunea "După 20 de ani", difuzatăduminică la ProTV, că în acest moment nu se mai discută despreschimbarea premierului Emil Boc şi nu există o discuţie concretădespre remaniere guvernamentală, informează Mediafax.

Întrebată dacă este nevoie de o remaniere a Guvernului, ElenaUdrea a declarat la Pro TV că este nevoie de un ministru al Muncii,dar se va respecta termenul constituţional în această privinţă.

Ea a adăugat că probabil va exista o analiză a activităţiiminiştilor, care trebuie făcută periodic.

"Dacă se va constata că erau ministere unde se putea mai mult,mai bine, şi un ministru nou poate să facă lucrurile în aşa felîncât rezultatul să fie mai bun, probabil că se va trece laremaniere. Nu avem în acest moment nicio discuţie concretă legatăde remanierea unui ministru din actualul Cabinet, însă nici nu esteexclus ca lucrul acesta să se întâmple", a spus ministrul.

Udrea a mai afirmat că premierul poate să facă, peste vară, oastfel de analiză şi să decidă dacă cineva trebuie înlocuit,precizând însă că că acest lucru ţine exclusiv de şefulGuvernului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO