LIVE: ZF AGROPOWER - CE SE ÎNTÂMPLĂ CU FIRMELE DIN INDUSTRIA AGROALIMENTARĂ ÎN CONTEXTUL CREŞTERII COSTURILOR DE PRODUCŢIE? Ce soluţii sunt pentru a eficientiza costurile de producţie?
Eveniment

Turismul face paşi timizi către revenire: în iulie 2020 numărul sosirilor în unităţile de cazare din România a scăzut cu 44% faţă de sosirile din aceeaşi lună din 2019. „România trebuie să se promoveze ca o destinaţie ecologică, rurală, iar românii au început să meargă foarte mult la pensiuni.“

Sosirile turiştilor români în structurile de cazare de pe litoral au crescut de la 25,5% din totalul sosirilor din România la 34,6%.

În luna iulie, numărul sosirilor în structurile de cazare din România a scăzut cu 44% faţă de aceeaşi lună a anului trecut, conform datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Totuşi, în luna iulie scăderea a fost mai mică faţă de luna iunie a acestui an, când numărul sosirilor a scăzut cu 74,5% faţă de luna iunie a anului trecut. Turismul dă semne de revenire, astfel că scăderile au început de la lună la lună să fie mai mici.

În luna iulie, au călătorit circa 800.000 de turişti români, pe când în luna iulie a anului trecut, numărul de turişti sosiţi în structurile de cazare din România a fost de 1,3 milioane turişti.

Datele de la INS arată faptul că în luna iulie a crescut numărul turiştilor sosiţi pe litoral comparativ cu aceeaşi lună a anului trecut. Astfel, în staţiunile de pe litoralul românesc, în luna iulie, au fost 34,6% din totalul turiştilor sosiţi în unităţile de cazare din România, comparativ cu 25,5% în luna iulie 2019.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.