Eveniment

Tudose, după controlul la sediul nou de la Serviciul Paşapoarte: În sfârşit, un semn de civilizaţie

Tudose, după controlul la sediul nou de la Serviciul...

Autor: Radu Tutulan

21.08.2017, 11:18 182

"Îl felicit pe domnul prefect şi ministerul de Interne pentru această realizare. Poate se putea şi mai repede. Jos nu am fost, am văzut doar aicea. Este un spaţiu modern, un lucru foarte bun, iar dacă oamenii aşteaptă 20 de minute, un sfert de oră, jumătate de oră, au unde servi o cafea, temperatura, ambientul este în regulă, nu stau în soare. În sfârşit un semn de civilizaţie", a declarat Mihai Tudose, după controlul efectual luni dimineaţă la noul sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din Plaza România.

La ora transmiterii ştirii, câteva zeci de persoane aşteaptă la coadă pentru eliberarea actelor.

Noul sediu al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple din Plaza Mall s-a deschis luni, la ora 8.30, urmând ca până la finalul lunii să aibă program prelungit până la ora 18.30.

Programul normal pentru depunerea documentelor şi ridicarea paşapoartelor este între orele 8.30 şi 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marţi.

Taxele pentru eliberarea paşapoartelor pot fi achitate la ghişeul de Trezorerie deschis la nivelul -1 al centrului comercial, precum şi la unităţile bancare existente la acelaşi nivel, prin transfer bancar. De asemenea, rămân valabile şi celelalte modalităţi de plată: on-line - prin serviciile puse la dispoziţie de unităţile bancare şi prin mandat poştal la oficiile poştale, potrivit Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Cetăţenii vor putea depune cereri şi ridica paşapoarte şi de la celelalte două puncte de lucru din Şoseaua Pipera şi din Piaţa Amzei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO