Eveniment

Trump admite pentru prima dată că Biden a câştigat alegerile din SUA

Trump admite pentru prima dată că Biden a câştigat alegerile din SUA

Autor: Mediafax

15.11.2020, 18:48 651
UPDATE: Trump a revenit cu o postare în care spune că nu cedează alegerile, scrie Mediafax.ro 
 
A câştigat doar în ochii FAKE NEWS MEDIA. Nu cedez! Avem un drum lung de parcurs. Acest scrutin a fost fraudat!, a scris Trump pe Twitter.
 
Ştire iniţială
 
„A câştigat pentru că alegerile au fost trucate. accesul OBSERVATORI DE VOT nu a fost permis , votul a fost înregistrat de o companie privată de extremă stânga, Dominion, cu o reputaţie proastă şi echipamente expirate", a scris Trump pe Twitter duminică dimineaţă.
 
Comentariile sale vin după ce câteva mii de susţinători s-au adunat sâmbătă la Washington DC pentru a protesta împotriva rezultatelor alegerilor. Cel puţin 20 de persoane au fost arestate.
 
Într-o serie de tweet-uri din noaptea târziu, preşedintele a afirmat că „stânga radicală ANTIFA SCUM” a fost de vină pentru violenţă. 
 
Strigătele de „opriţi furtul” şi „număraţi fiecare vot” s-au auzit din mulţime în pofida faptului că o coaliţie largă de oficiali de top din guvern, oficiali electorali şi observatori a declarat că votarea din 3 noiembrie şi numărarea voturilor s-au desfăşurat fără probleme majore.
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO