Eveniment

Trei focare noi de Covid-19 în judeţul Timiş: peste 25 de infectaţi au fost depistaţi la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara şi la alte două firme din judeţ

Trei focare noi de Covid-19 în judeţul Timiş: peste 25...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

29.09.2020, 16:19 419

Trei focare noi de Covid-19 au apărut în judeţul Timiş. Unul este la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara, unde sunt şase cazuri confirmate. 

Conform DSP Timiş, în judeţ sunt 12 focare active de COVID-19, faţă de 9, câte erau luni.

Cele trei focare noi sunt la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu" Timişoara, cu 6 cazuri confirmate, şi la două firme din Ghiroda - 6 cazuri confirmate - şi Timişoara - 16 cazuri confirmate.

Celelalte focare sunt active la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Lugoj -76 cazuri confirmate-, un centru pentru vârstnici din Timişoara -37 cazuri confirmate -, Şcoala Gimnazială nr. 19 „Avram Iancu” din Timişoara - 3 cazuri confirmate - o sociatate din Timişoara - 11 cazuri confirmate -, o firmă din Sânnicolau Mare - 54 cazuri confirmate -, la un centru de recuperare neuropsihiatrică din Periam - 13 cazuri confirmate -, la Liceul Teologic privat din Timişoara - 7 cazuri confirmate -, o unitate sanitară privată din Timişoara - 4 cazuri confirmate - şi la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsigologică Timişoara – 4 cazuri confirmate -.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO