Eveniment

Trei bărbaţi au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un stâlp de pe linia de tramvai

Trei bărbaţi au fost răniţi după ce au intrat cu...

Autor: Gabriela Ghitcuta

14.01.2017, 10:19 71

Accidentul a avut loc în jurul orei 02.00.Cei trei bărbaţi, cu vârste între 24 şi 28 de ani, se deplasau cu un autoturism marca BMW pe şoseaua Giurgiului spre strada Luica, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, comisarul Ovidiu Munteanu.

“Pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile unui carosabil umed, şoferul a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţine al cablurilor de tensiune a liniei de tramvai. În maşină se aflau patru ocupanţi, toţi bărbaţi cu vârste între 24 şi 28 de ani. Au rezultat trei victime, două uşor rănite şi un grav. Toate trei au fost transportate la spital, două la Bagdasar-Arseni, una la Universitar”, susţine Ovidiu Munteanu.

Cea de-a patra persoană aflată în maşină a refuzat transportul la spital. Şoferul, un tânăr de 24 de ani ce avea permisul din luna aprilie, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO