Eveniment

Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei

Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru Primăria...

Autor: Elena Crangasu

16.08.2020, 16:18 89

Fostul preşedinte Traian Băsescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei şi spune că va face peste 30% în sondaje. Băsescu vrea să rezolve problema traficului, a poluării şi a încălzirii.

Traian Băsescu şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei şi promite că va face tot ce nu au făcut alţii.

Fostul şef al statului e sigur că poate ajunge la peste 30% în sondaje.

Ultimul sondaj, comandat de PNL, îl arată pe Nicuşor Dan favoritul bucureştenilor.

Candidatura lui Băsescu e răspuns pentru colegii de dreapta: au lăsat PMP afară din negocierile pentru Bucureşti, aşa că Băsescu vrea să le arate că el poate ocupa scaunul de primar al Capitalei.

„Bucureştiul trebuie săpat pe una din direcţii: la Piaţa Romană ai nevoie de un pasaj subteran, la Arcul de Triumf ai nevoie de un pasaj subteran pe unul din sensuri. Numai aşa poţi să fluidizezi traficul. Încălzirea şi apa caldă au rămas la stadiul în care le-am lăsat. Fondul problemei este poluarea, poluare care trebuie rezolvată, în primul rând, reducând pierderile de energie”, a spus Băsescu.

Potrivit fostului şef al statului, PMP va rămâne loial alianţei cu PNL, chiar dacă formaţiunea politică nu a fost inclusă în alianţa de dreapta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO