Eveniment

Trafic restricţionat în şase judeţe pentru maşinile de peste 3,5 tone

Trafic restricţionat în şase judeţe pentru maşinile de peste 3,5 tone

Autor: Mediafax

23.01.2011, 14:10 25

Traficul rutier pentru maşinile de peste 3,5 tone va firestricţionat, duminică, începând de la ora 14.00, pe DN2, înjudeţele Buzău, Vrancea, Brăila, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi,decizia fiind luată în Comandamentul de iarnă, după ce a fostanunţat un nou val de ninsoare în jumătatea de sud.

Şeful Poliţiei Rutiere, comisarul şef Lucian Diniţă, a declaratcă toate autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone vor firedirecţionat către parcări, începând cu ora 14.00, în urmadeciziei luate în Comandmentul de iarnă de a restricţiona traficulpentru aceste maşini pe DN2, în cele şase judeţe.

Cod galben de ninsorişi vânt în Bucureşti şi 24 de judeţe

El a precizat că duminică dimineaţă a fost transmisă o nouăatenţionare privind un val de ninsoare în zona de sud a ţării,decizia privind restricţionarea circulaţiei în cele şase judeţepentru maşinile de peste 3,5 tone fiind luată ca urmare a acesteiavertizări.

Şeful Poliţiei Rutiere le-a recomandat şoferilor să nu circulepe drumurile comunale şi judeţene până când acestea nu vor ficurăţate de zăpadă. Citiţi mai mult despre traficul restricţionat din cauza ninsorii pewww.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO