Eveniment

Trafic intens pe Autostrada Soarelui, sensul către Bucureşti

Trafic intens pe Autostrada Soarelui, sensul către...

Autor: Andreea Tobias

11.04.2021, 16:51 107

Traficul este intens pe Autostrada Soarelui, în special în zona tronsoanelor unde se fac lucrări de reparaţii. S-au format coloane în mişcare de aproximativ 2 kilometri.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt intense, în special în zona tronsoanelor kilometrice unde se efectuează lucrări de reparaţii la partea carosabilă, formându-se coloane în mişcare de aproximativ 2 kilometri.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 şi 27-33, se circulă deviat de pe sensul către Bucureşti (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, este închis şi nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, judeţul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă şi DNCB, pe sensul Constanţa – Bucureşti.

Tot pe Autostrada A2, între kilometrii 155 şi 161 (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Şoferii care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO