Eveniment

Trafic închis din cauza zăpezii şi pe DN 2C Costeşti (Buzău) - Slobozia (Ialomiţa)

Trafic închis din cauza zăpezii şi pe DN 2C Costeşti (Buzău) - Slobozia (Ialomiţa)

Autor: Radu Racu

23.01.2011, 12:11 49

Centrul INFOTRAFICal Poliţiei Române informează că începând cu ora 8:00, traficulrutier pe DN2C Costeşti (judeţul Buzău) - Slobozia (judeţulIalomiţa) a fost întrerupt din cauza viscolului şi a zăpezii.

Cod galben de ninsori şi vânt în Bucureşti şi 24 dejudeţe

Tot din acest motiv, circulaţia rămâne închisă în judeţul Buzăupe DN22 Râmnicu Sărat - Brăila, iar în judeţul Vrancea pe DN23BMăicăneşti - Ciorăşti.Se acţionează în vederea deszăpezirii.

De asemenea, sunt închise aproximativ 20 de drumuri judeţene,conform Mediafax. Drumul Naţional 22 Râmnicu Sărat-Brăila a fostînchis iniţial sâmbătă seară pentru autovehiculele cu masa mai marede 3,5 tone, iar în jurul orei 22.00 şoseaua a fost blocată pentrutoate tipurile de maşini.

Tot în judeţul Buzău, două autobuze cu călători şi patruautoturisme au rămas blocate, sâmbătă seară, din cauza zăpezii şi aviscolului puternic, pe Drumul Judeţean 102 H, între localităţilebuzoiene Căldăruşanca şi Pitulicea, şi pe Drumul Judeţean 214A, înlocalitatea Largu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO