Eveniment

Touroperatorii introduc pachete de vacanţă pe iahturi private: Preţurile unui astfel de pachet este de 980 euro de persoană

Touroperatorii introduc pachete de vacanţă pe iahturi...

Autor: Miruna Diaconu

13.04.2021, 16:19 173

Touroperatorii introduc pachete de vacanţă pe iahturi private, este şi cazul touroperatorului J’Info Tours care şi-a extins portofoliul de produse cu un pachet ce va include o vacanţă pe un iaht privat, care va nagiva pe Marea Roşie – Egipt.

Preţul pentru un astfel de pachet este de 980 de euro per persoană, iar durata unui sejur este de şapte nopţi. Primele vacanţe pe iaht vor începe pe 6 mai.

“Vacanţele pe iaht sunt recomandate în această perioadă, pentru că grupurile sunt mici, doar 16 persoane pe un iaht. Astfel, nu se interacţionează cu mulţi turişti şi se asigură acea distanţare care ne protejează în aceste vremuri. Astfel de experienţe te fac să te simţi milionar, pentru că ai la dispoziţie, pe iaht, o echipa formata din skipper (căpitan), bucătar, instructor de scufundări, care se asigură să ai la dispoziţie orice ai nevoie. De altfel, Marea Roşie este considerată cel mai interesant loc din lume pentru scuba diving, cu cea mai bogată faună şi floră submarină”, spune Carmen Pavel, fondator J’Info Tours.

Golfurile Marsa Shoona, Marsa Mubarak, Reciful Elephinstone, Casa Delfinilor şi Parcul Naţional Abu Dabbab sunt doar câteva dintre locurile cuprinse în vacanţa pe iaht din Marea Roşie. Turiştii amatori pot învăţa cum să facă scufundări de la un instructor calificat, care îi va supraveghea pe tot parcursul sesiunilor de scuba diving sau de snorkeling (scufundare la suprafaţa apei.)

Marsa Alam este un oraş din sud-estul Egiptului, situat pe malul vestic al Mării Roşii. Printre cele mai renumite plaje din jurul Marsa Alam se află plaja Abu Dabab, populată de broaşte ţestoase. Destinaţia oferă şi alte atracţii, cum ar fi minele de smarald şi Templul Seti I de la Khanais. Marsa Alam este cunoscută ca destinaţie de kitesurf, de clasă mondială şi punctul de plecare perfect pentru safari.

J'Info Tours a fost creată în 1990  de Carmen şi Aurel Pavel, iar în 2019, ultimul an pentru care există date publice, agenţia de turism a avut afaceri de 16 milioane lei şi un profit net de aproape 700 mii lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO