Eveniment

Topul sectoarelor de activitate cu mai multe angajări decât concedieri în pandemie. Serviciile administrative şi comerţul conduc clasamentul. Doar şapte sectoare au angajat mai mult decât au concediat în pandemie

Topul sectoarelor de activitate cu mai multe angajări...

Autor: Ramona Cornea

10.10.2020, 11:25 1827

Companiile din sectorul de servicii administrative au avut cu aproape 64.000 mai multe contracte de muncă noi decât încetate între 16 martie şi 1 septembrie, iar cele din comerţ au avut cu peste 32.000 mai multe contracte noi.

Companiile din şapte sectoare de activitate din economia locală au angajat mai mulţi oameni decât au concediat între 16 martie, data de la care a debutat starea de urgenţă pe teritoriul României, şi 1 septembrie.

Astfel, companiile din sectorul de servicii administrative au avut cele mai multe contracte de muncă noi în comparaţie cu cele încetate - aproape 64.000 mai multe contracte de muncă noi decât încetate înregistrate între 16 martie şi 1 septembrie, conform datelor oferite de Inspecţia Muncii, la solicitarea Ziarului Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO