Eveniment

TOPUL celor mai bune jocuri video din 2020. Pandemia a dus la explozia industriei de gaming la nivel mondial

TOPUL celor mai bune jocuri video din 2020. Pandemia a...

Autor: Mediafax

27.12.2020, 14:00 1003

2020 a fost un an dificil pentru cea mai mare parte a lumii, dar afacerile din industria jocurilor au înregistrat creşteri importante. Producţia a fost îngreunată de angajaţii care lucrau de acasă, dar vânzările au crescut, iar calitatea jocurilor nu a avut de suferit. 

Care au fost cele mai bune titluri din acest an, în opinia jurnaliştilor de la Bloomberg:

Hades: O aventură situată în antichitatea greacă, Hades este un amestec al genului hack-and-slash cu acea senzaţie de „doar o singură încercare” a jocurilor tip platformă. De fiecare dată când mori, trebuie să o iei de la început - dar va simţi întotdeauna că ai realizat ceva, iar povestea te va ţine conectat indiferent cât de mult joci.

Final Fantasy VII Remake: Această refacere a titlului pentru PlayStation 4 nu este doar o abordare modernă a unui clasic şi o reflecţie asupra a ceea ce înseamnă de fapt refacerea unei piese de artă.

Call of the Sea: Este 1934. Eşti Nora Everhart, într-o expediţie pe o insulă de lângă Tahiti în căutarea soţului dispărut, Harry. Ceea ce găseşti este un amestec de joc de aventură gen Myst şi lucrările scriitorului de ficţiune horror H.P. Lovecraft, cu puzzle-uri elaborate şi o poveste grozavă.

Demon’s Souls: Amplasat într-o lume în ruină, plină de moarte şi decădere, marea exclusivitate a PlayStation 5, un remake al titlului cu acelaşi nume din 2009, nu este pentru cei slabi de inimă. La fel ca alte jocuri de la FromSoftware Inc., aceasta este una dintre cele mai provocatoare experienţe din faţa unui ecran.

Assassin's Creed Valhalla: Fiecare joc nou din seria Assassin's Creed de la Ubisoft Entertainment SA continuă să se îmbunătăţească. De data aceasta, plecăm în secolul al IX-lea pentru o vânătoare vikingă prin Norvegia şi Anglia, plină de comori şi mistere.

Fall Guys: Ultimate Knockout: Când Fortnite întâlneşte Mario Party. JUcătprul poate fi una dintre cele şaizeci de creaturi care concurează pentru dominaţie într-o serie de mini-jocuri elaborate. Rezultatele sunt distractive, haotice şi captivante.

Paper Mario: The Origami King: Nintendo a folosit seria Paper Mario pentru a experimenta un joc ciudat. Regele Origami are un sistem ciudat de luptă, care face jucătorul să zâmbească.

Bugsnax: Aceste creaturi sunt parţial insecte şi parţial gustări. Există Fryder, un păianjen făcut din cartofi prăjiţi; Pineantula, o tarantula din ananas; Spuddy, un crab din cartofi copţi şi aşa mai departe. Sarcina jucătorului este să îi fotografieze, să le urmărească mişcările, să-şi dea seama cum să-i prindă şi să se bucure de poveste. Bugsnax este minunat pentru a te juca cu copii.

Ori şi Will of the Wisps: unul dintre cele mai frumoase jocuri ale anului, acest platformer 2D este încântător. Jucaţi un gardian pe nume Ori într-o lume plină de creaturi care amintesc vag de folclorul european.

Jackbox Party Pack 7: Anul acesta nu au existat petreceri, dar cel puţin a existat Jackbox, un pachet de minibujocuri de familie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO