Eveniment

Termoficarea Bucureştiului rămâne o problemă şi pentru noul primar general: Nicuşor Dan: O să avem o iarnă dificilă

Termoficarea Bucureştiului rămâne o problemă şi...

Autor: Gabriel Pecheanu

18.11.2020, 14:16 62

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, avertizează că, în ceea ce priveşte termoficarea şi apa caldă, bucureştenii vor avea o iarnă „dificilă”: „Reţeaua principală de transport a agentului termic este de trei ori mai proastă decât acum trei ani”.

„O să avem o iarnă dificilă. Ce putem să facem este să intervenim în cel mai scurt timp posibil la surele de avarii care se vor întâmpla. Doi, vom informa cetăţenii despre ce se întâmplă. (...) Am spus că vom avea o iarnă grea pentru că reţeaua de transport, în special reţeaua principală de transport a agentului termic este de trei ori mai proastă decât acum trei ani, indicatorul fiind cantitatea de apă care se pierde. Aşa cum am spus şi în campanie, confirm şi acum, tot ce putem să facem în această situaţie pe care am primit-o este să avem cel mai bun răspuns, adică intervenţia cea mai rapidă care se poate, şi o comunicare cât mai bună cu cetăţenii”, afirmă Nicuşor Dan.

Marţi a vizitat call-centerul în curs de implementare.

„Toate problemele ţineau de situaţia reţeleir de transport, care este a noastră, a primăriei”, conchide primarul general al Capitalei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO