Eveniment

Terenul clubului de fotbal Juventus Colentina din sectorul 2, retrocedat

Terenul clubului de fotbal Juventus Colentina din...

Autor: Mediafax

10.05.2017, 00:00 143

Tribunalul Bucureşti a decis retrocedarea mai multor terenuri care aparţin Primăriei Capitalei, printre care şi a unuia de peste 60.000 mp folosit de Clubul Juventus Colentina. Decizia nu este definitivă. Valoarea terenurilor ar fi de zeci de milioane euro. 

„Obligă Municipiul Bucureşti să emită dispoziţie de restituire în natură pentru următoarele imobile identificate prin suplimentul la raportul de expertiză (filele 230 – 243, volumul III): - lotul PMB dat în folosinţă gratuită Asociaţiei Sport Club Juventus Bucureşti, în suprafaţă de 43.493 mp, cu excepţia suprafeţei ocupate de construcţiile C1 şi C2 identificate prin planul anexă aflat la fila 243, volumul III; - lotul PMB în suprafaţă de 24.289 mp, triunghiular, adiacent terenului dat în folosinţă gratuită Asociaţiei Sport Club Juventus Bucureşti“, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti din 10 aprilie.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2 susţin că instituţia nu a fost implicată în proces, însă va face o cerere de intervenţie. Procesul ar fi început în anul 2001, intimatul fiind Primăria Capitalei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO