Eveniment

Taylor Swift a spulberat deja recordurile Youtube cu videoclipul piesei „Look What You Made Me Do”

sursa: Courtesy Photo

Autor: Alex Ciutacu

30.08.2017, 17:53 1639

Videoclipul piesei „Look What You Made Me Do” interpretată de Taylor Swift, a dărâmat toate recordurile înregistrate de orice alt videoclip pe platforma Youtube, înregistrând peste 79 de milioane de vizualizări, în mai puţin de 48 de ore de la lansare.

Când Taylor Swift a lansat noul ei videoclip, toată lumea preconiza că acesta va avea un impact mare, artista asumându-şi un rol „negativ” în lumea muzicii pop.

Reprezentanţii Youtube au confirmat pentru Forbes că videoclipul a atins un record de vizualizări, înregistrând 43,2 milioane doar în primele 24 de ore, acesta fiind cel mai mare număr de vizualizări pe care l-a atins orice videoclip din istoria Youtube-ului, în prima zi de la postare.

Deşi, în prima zi a atins un record impresionant, unii observatori sunt destul de siguri că va doborî şi recordul pentru cele mai multe vizualizări în prima săptămână.

La momentul redactării acestui material, videoclipul a atins peste 79 de milioane de vizualizări şi 2,6 milioane de like-uri, iar cifrele cresc în fiecare minut.

Youtube susţine că în primele 24 de ore, videoclipul lui Taylor Swift era accesat de 30.000 de ori pe minut.

sursa: Youtube

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO