Eveniment

Taximetrist arestat după ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni

Taximetrist arestat după ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni
31.01.2011, 18:32 43

Un taximetrist a fost arestat preventiv pentru că a fugit de lalocul producerii accidentului după ce a rănit grav o femeie caretraversa strada regulamentar, informează Brigada Rutieră aCapitalei, citată de Mediafax.

Accidentul a avut loc în ziua de 16 ianuarie, pe bulevardulTineretului din Capitală, în timp ce femeia traversa strada petrecerea de pietoni, pe culoarea verde a semnaforului.

"În dimineaţa zilei de 16.01.2011, în jurul orei 06:30, P. M.,în vârstă de 59 de ani, domiciliată în Bucureşti, care se angajaseîn traversarea Bd. Tineretului, prin loc special amenajat sisemnalizat, la culoarea verde a semaforului electric pietonal, afost surprinsă şi accidentată de un autoturism de culoare galbenă,posibil taxi, care circula pe Bd. Tineretului dinspre Bd. GheorgheŞincai către Calea Văcăreşti. După producerea accidentului,conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuvinţareaorganelor de poliţie", se arată în comunicatul BrigăziiRutiere.

În urma accidentului, femeia lovită a fost rănită grav şitransportată la spital. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO