Eveniment

Surse: Viorica Dăncilă îşi va anunţa demisia de la şefia PSD, marţi seară, în cadrul Comitetului executiv

Surse: Viorica Dăncilă îşi va anunţa demisia de la...

Autor: Ana Petrescu, Mediafax

25.11.2019, 19:01 2051

Viorica Dăncilă urmează să-şi anunţe colegii de partid, marţi seara la Comitetul Executiv, că va demisiona de la şefia PSD, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Dăncilă va primi în schimb şefia PSD Teleorman şi a organizaţiei de femei.

Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă va primi funcţiile de coordonare în organizaţia de femei a PSD, acolo unde a mai deţinut funcţia de lider, dar şi poziţia de lider la organizaţia de Teleorman.

Funcţia de preşedinte interimar până la Congresul PSD va fi cel mai probabil Marcel Ciolacu. Acesta din urmă a şi anunţat de altfel, luni seara pe Facebook, cu preşedinţii organizaţiilor din ţară, după ce a avut o întâlnire şi cu Viorica Dăncilă.

„Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, aşa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic”, a afirmat Marcel Ciolacu.

După eşecul de la prezidenţiale, mai mulţi lideri social-democraţi i-au cerut Vioricăi Dăncilă să îşi depună mandatul de preşedinte al partidului şi să îşi asume răspunderea. Întreaga situaţie în care se află liderul PSD a fost amplificată şi de numirea lui Gabriel Oprea, lider al UNPR, ca vicepreşedinte al PSD.

CEx va avea loc marţi, de la ora 18.30, la sediul PSD din Kiseleff.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO